VVS & ELVi kan allt om EL, VVS och allt annat som hör huset till.

Referenser

Mitt första val!

Jag använder mig av Calmarsunds VVS & EL - både privat och på Kallskänken. Jag älskar deras snabba service och är alltid nöjd med resultatet!

Vi får alltid snabb och bra service!

Calmarsunds VVS & EL ger oss en snabb och hög service nivå med mycket kompetent och bra personal. Det är sällan man behöver vänta någon längre tid om man behöver hjälp - det värderar vi högt!

Vi får det att funka! Oavsett om du behöver hjälp med en droppande kran eller en större ombyggnad så finns vi på plats och se till att du blir nöjd med jobbet.

El

Vi säljer, installerar och servar värmeanläggningar och arbetar med luftvärmepumpar som är luft/luft eller luft/vatten. För dig som vill ha andra vanliga uppvärmningsalternativ kan vi även erbjuda bergvärme eller jordvärmepump.

Vatten

Från badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, ombyggnader och rörrenoveringar till droppande kranar. Vi hjälper till med allt inom VVS! Vi har flera fastighetsägare och byggfirmor som anlitar oss från det lilla uppdraget till det stora, precis som till privatpersoner.

Försäljning, installation och service

Vi kan hjälpa er med de flesta märken som förekommer i branschen och tar fram den lösningen som passar bäst hos dig utifrån dina önskemål. Installerat och klart helt enkelt! Skulle det mot förmodan någon gång något gå sönder så är vi där och hjälper dig.